Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

mars 2020

MADELEINE PYK – måleri, grafik & MARGOT LUF- skulptur

mars 28 @ 12:05 - april 22 @ 18:00

Madeleine Pyk, född 1934, en välkänd mångsidig konstnär.Utbildad på Konstfack.Representerad på bla Moderna Museet och Västerbottens Museum. Vi visar ett antal målningar och även etsningar. Margot Luf, född 1945, bor och arbetar främst i München. Utbildad i måleri och skulptur vid Kunstakademie München. Vi visar ett urval av hennes bemålade bronskulpturer.

Mer information »

april 2020

NY ÄGARE! Olle Salmonsson tar över Galleriet from 1/4.

april 1

Jag önskar Olle hjärligt välkommen  och Lycka till sitt galleriarbete! Jag finns kvar i verksamheten i ramverkstaden där Ni fortfarande får utförda förstklassiga inramningar av alla möjliga inramningsbara föremål.      

Mer information »

SACKARIAS LUHANKO-måleri

april 25 - maj 23

Tag en dl avsmak blandas med en msk dekadens. Slå i en bunke av rädsla för blekna in i samhället, vispas hårt stundtals maniskt, övergå till enkla och avskalade rörelser. Tillsätt en tsk självutforskande samt en liter tankar kring livet. Rör ned lite desperation. Ställ på en platta fylld av åsikter. Låt stå under ett lock av vad som förväntas, när röran börjar koka över tag av den. Slå upp i en form av desperata känslor kring sanningarna, media och…

Mer information »
+ Exportera evenemang